Flislegger Oslo

En flislegger kan hjelpe med flere ting når du holder på med oppussing av bolig.

Flislegger Oslo

Vi legger fliser i Oslo

Når man skal pusse opp bad, kjøkken eller andre rom, så kan man ofte trenge hjelp fra en flislegger for å få en spennende løsning i boligen. Noen velger å benytte seg av flislagte gulv i store deler av boligen, mens det kanskje er mer vanlig at man flislegger noen rom som trenger å være enkle å rengjøre, som bad, kjøkken eller gang.

Hva en flislegger tilbyr av tjenester vil variere mellom flisleggere, men de fleste vil kunne hjelpe deg med avretting av gulv i tillegg til flislegging i alle rom, eller man kan også få hjelp med flislegging utendørs.

Avretting av badegulv

Når man pusser opp bad, så er det viktig at man gir vannet mulighet til å bevege seg mot sluket slik at man ikke ender opp med at det samler seg på feil sted. Det er viktig at hellingen på et badegulv er riktig, og dette er derfor en prosess man utfører før man legger fliser og samtidig med at man tetter gulvet med membran. Når denne prosessen er gjennomført, så kan man gå i gang med å flislegge gulvet og eventuelt vegger dersom man også ønsker det.

Flislegging av bad og kjøkken

Det er ganske vanlig at man benytter seg av flislagte gulv, og noen ganger også av vegger, når man pusser opp et bad. På kjøkken er det mange som velger flislagte flater der man regner med at det blir mer gris enn andre steder, som bak komfyr eller ved oppvaskkum. Selv om det er overkommelig å selv legge fliser, så vil de fleste få et vesentlig mye bedre resultat ved å benytte en flislegger som gjør denne jobben hver dag og kjenner alle triksene enn om de forsøker å gjøre dette selv.

Bestill flislegger

Boligrenovering er ditt lokale byggefirma i Oslo. Vi påtar oss oppdrag innen byggetjenester for private herunder leiligheter, eneboliger, villaer og hytter og vi utfører oppdrag for næringsliv og sameier, borettslag og kontorbygg. I samspill med kunde løser vi våre prosjekter til avtalt tid og avtalt pris. Vi har stor respekt for de arbeidsoppgavene vi påtar oss og den tilliten vi får fra våre kunder.

Bruk kontaktskjemaet eller ring oss for en hyggelig befaring.

Vi arbeider med kvalitetsprodukter fra Flisekompaniet og samarbeider andre aktører som er spesialister på totalrenovering og oppussing av bad i Oslo.

Flislegger Oslo