Gulvsliping Oslo

Vi behandler og sliper de fleste typer tregulv, inkludert vedlikehold og reparasjon av gulv.

Støvfri gulvsliping er en moderne teknikk som bruker avansert utstyr og systemer for å minimere eller eliminere støvpartikler som oppstår under gulvslipingsprosessen. Dette sikrer et renere og sunnere miljø, og reduserer behovet for omfattende rengjøring etter arbeidet er utført.

✔️ Gratis befaring
✔️ Kort ventetid

Gulvsliping Oslo

Slik foregår støvfri gulvsliping

Boligrenovering har et godt samarbeid med gulvslipere i Oslo som spesialiserer seg på gulvbehandling, og vi kan hjelpe deg med alt fra gulvsliping hos private til gulvrenovering for bedrifter og næringsbygg.

  • Riktig forberedelse av rommet, inkludert fjerning av møbler og beskyttelse av omkringliggende overflater.
  • Bruk av støvsugere og profesjonelle slipemaskiner som er utstyrt med støvsugingsenheter for å fange opp slipestøvet umiddelbart.
  • Effektiv bruk av filtreringssystemer og luftrensere for å minimere spredning av støvpartikler.

Gulvsliping hos private

Vi tilbyr profesjonell gulvsliping hos private i Oslo. Enten du har et slitt tregulv, parkett eller annet gulvbelegg, kan vi gjenopprette gulvets naturlige skjønnhet ved hjelp av støvfri gulvsliping og etterbehandling.

Gulvsliping i forbindelse med boligsalg: Ved å slipe gulv før boligsalg kan du øke attraktiviteten og verdien på eiendommen din. Vi hjelper deg med å forberede gulvet for salg ved å fjerne riper, merker og slitasje, og deretter behandle det for å gi en nydelig og varig overflate.

 

Slipe gulv for bedrifter og næringsbygg

Vi tilbyr gulvsliping for bedrifter og næringsbygg i Oslo. Enten det er kontorer, butikker, hoteller eller restauranter, kan vi bidra til å fornye og forbedre gulvet for et mer profesjonelt og innbydende arbeidsmiljø.

Når det gjelder flytting av kontorlokaler eller kontoravvikling, er det viktig å ta vare på gulvet for å sikre en jevn overgang eller tilbakestilling av lokalene. Gulvsliping er en essensiell tjeneste i denne prosessen, da den kan forbedre gulvets utseende og tilstand, samtidig som den bidrar til å forberede lokalet for videre bruk eller tilbakestilling.

Fordeler med å velge oss

  1. Som profesjonelle gulvslipere har vi erfaring og kompetanse innen behandling av forskjellige gulvtyper og er kjent med de beste metodene og teknikkene for å oppnå optimalt resultat.
  2. Vi har riktig utstyr og materialer som er nødvendige for å utføre gulvsliping på en effektiv og presis måte. Dette sikrer et jevnt og feilfritt resultat.
  3. Ved å velge oss kan du spare tid og kostnader i forbindelse med flytting av kontorlokaler eller kontoravvikling. Våre gulvslipere i Oslo vil håndtere jobben raskt og effektivt, slik at du kan fokusere på andre viktige oppgaver.

Andre tjenester innen gulvarbeid

  • Reparasjon av gulv: Vi kan hjelpe med reparasjon av gulv, inkludert utskifting av ødelagte planker, fikse bulker og dype riper, og rette opp eventuelle strukturelle problemer.
  • Fjerning av riper på gulv: Vi tilbyr også fjerning av mindre riper og merker på gulvet ved hjelp av spesialiserte teknikker og materialer for å gjenopprette en jevn og feilfri overflate.
  • Oljing av gulv: Oljing er en populær etterbehandlingsmetode som gir gulvet en naturlig og varm glød. Vi tilbyr oljing av gulv for å beskytte og forbedre gulvets utseende.
  • Vedlikehold av gulv: Vi kan hjelpe deg med rutinemessig vedlikehold av gulv, inkludert rengjøring, polering og påføring av beskyttende belegg for å forlenge gulvets levetid og opprettholde dets estetikk.

Hva koster gulvsliping

Gulvsliping er en viktig prosess for å fornye og forbedre utseendet til gulv, men prisen på gulvsliping kan variere avhengig av flere faktorer.

Gulvtype

Prisen på gulvsliping kan variere avhengig av gulvtypen. Hver gulvtype krever spesifikke verktøy og teknikker for å oppnå ønsket resultat. For eksempel kan tre- og parkettgulv være mer arbeidskrevende å slipe sammenlignet med laminat- eller vinylgulv.

Gulvtilstand

Gulvets tilstand spiller en viktig rolle i prissettingen av gulvsliping. Jo mer skadet eller slitt gulvet er, desto mer tid og innsats vil det ta å gjenopprette det. Dype riper, bulker eller sprekker kan kreve ekstra reparasjonsarbeid før selve gulvslipingen kan utføres.

Gulvareal

Gulvsliping prises vanligvis per kvadratmeter. Det totale gulvarealet som skal slipes, påvirker derfor prisen direkte. Jo større området er, desto mer tid og materiale vil det kreve, og dermed vil prisen være høyere.

Gulvtykkelse

Tykkelsen på gulvbelegget kan også påvirke prisen på gulvsliping. Noen gulvbelegg kan være tynnere enn andre, og det kan være nødvendig med ekstra forsiktighet og presisjon for å unngå å skade eller slite ned gulvet for mye under slipeprosessen.

Tilleggskostnader

Det er også viktig å vurdere eventuelle tilleggskostnader som kan påvirke prisen på gulvsliping. Dette kan inkludere kostnader knyttet til reparasjoner, fjerning av gamle belegg, flytting av møbler eller tilpasninger til spesielle krav eller ønsker.

Generelle kostander for å slipe gulv

Prisene for gulvsliping varierer, men som et estimat kan man forvente å betale et sted mellom 400-600 kroner per kvadratmeter for standard gulvsliping av tre- eller parkettgulv. Prisen kan øke avhengig av de nevnte faktorene, spesielt hvis det er behov for annen gulvarbeid, ekstra reparasjonsarbeid eller spesialiserte teknikker. Det er viktig å merke seg at disse tallene kun er estimater, og det er best å få en skreddersydd prisvurdering fra profesjonelle gulvslipere basert på ditt spesifikke prosjekt.