MIKROSEMENT KRISTIANSAND

Mikrosement og dekorpuss av alle innendørs overfalter.

Mikrosement Kristiansand

Mikrosement er et murprodukt som benytter seg av nanoteknologi og mikropartikler – perfekt når det stilles høye krav til hygiene og holdbarhet. Mikrosement kan legges på gulv, vegger, trapper, piper, kjøkkenbenk, møbler og bad. Det er mange fordeler med å bruke mikrosement og sluttresultatet blir svært slitesterkt med et unikt og flott design.

I motsetning til andre sementprodukter som er støpt eller flytende, blir mikrosement lagt mekanisk på overflaten og med flere tynne lag. Ferdig lagt mikrosement vil bygge ca 3-4 millimeter og samtidig oppnå svært sterk slitestyrke. Når man jobber med mikrosement bruker man tradisjonelle mur- og sparkelverktøy som påtrekksbrett, sparkelspader osv. Det sies at det er noe mer krevende å jobbe med dette produktet enn vanlig sparkel, men likevel fullt mulig å få til for den glade og oppegående amatør. Som vanlig er det om å være tålmodig, lærevillig og nøye for å få til et godt resultat.

MIKROSEMENT PÅ BAD

Mikrosement på bad begynner å bli veldig populært og det kan benyttes på alle flater, både gulv, vegger, tak og baderomsinnredning.

Mikrosement er annerledes enn andre typer puss og påføringsteknikken også annerledes. Det er derfor ikke alle håndverkere som kan jobbe med dette.

Ta gjerne kontakt med oss dersom du har spørsmål eller ønsker en uforpliktende vurdering. Vi utfører oppdrag med mikrosement i hele Kristiansand Kommune og områder som Kvadraturen, Lund, Grim, Vågsbygd m.m.

ANDRE TJENESTER

Maling

Vi leverer alt av malertjenester innen rehabilitering, oppussing, påbygg og nybygg. Innvendig – og utvendig malerarbeid.

Totalrehabilitering

Vi har lang erfaring med renovering av alt fra små leiligheter, store hus, leilighetsbygg og næringsbygg i Kristiansand.

Hvorfor velge oss

UFORPLIKTENDE BEFARING

Vi kommer på en gratis og uforpliktende befaring. Fast- og forutsigbar pris.

FOKUS PÅ KVALITET

Lang og allsidig erfaring innen bygg- og snekkerarbeide sikrer deg trygghet.

PROFESJONALITET

Tett og detaljorientert oppfølging med kunde under hele prosjektet.

FORUTSIGBARHET

Vi ønsker å levere som avtalt, til rett pris og riktig tid. Det blir som avtalt. Ingen overraskelser.

Søkeord og områder

Mikrosement, Mikrosement på bad, Mikrosement Oslo, Mikrosement Kristiansand, Mikrosement Oppussing, Mikrosement priser