Gulvarbeid

Gulvarbeid Oslo ⏐ Vi utfører innvendig og utvendig gulvarbeid, som gulvsliping, parkettsliping, legging av av gulv. For private, bedrifter og næringsbygg.

Gulvarbeid Oslo

Gulvarbeid

Boligrenovering utfører det meste innen gulvarbeid. Erfarne og dyktige håndverkere innen gulvarbeid hjelper deg med bl.a gulvlegging, avretting av gulv, gulvsliping og parkettsliping. Vi legger også epoxy på gulv for private, boligbygg, sameier, skoler, kjøpesentre og kontorbygg.

Skal du legge nytt gulv? Rette gulv er viktig når du skal legge et nytt gulv og vi hjelper deg med gulvavretting som sliping av gulv eller fylle for å rette opp ujevnheter. Vi hjelper deg med gulvarbeid i Oslo.

Gulvarbeid Oslo
=

Gulvsliping

=

Legge nytt gulv

=

Overflatebehandling

Gulvlegging

Gulv utgjør en viktig del av ethvert rom og har stor innvirkning på både estetikk og funksjonalitet. Enten det er et nytt gulv som skal legges, eller et eksisterende gulv som trenger oppgradering, er det ulike tjenester som kan utføres for å forbedre utseendet og holdbarheten til gulvet.

Trenger du hjelp med å legge nytt gulv? For å sikre et holdbart og pent resultat er riktig forberedelse av underlaget viktig. Dette inkluderer rengjøring, fjerning av gammelt gulvbelegg og sikring av undergulvet. Deretter følges produsentens anvisninger for installasjon av det valgte gulvbelegget.

Boligrenovering utfører gulvlegger arbeid og gulvlegging for private, offentlig sektor og entreprenører i Oslo Kommune. Vi påtar oss legging av alle typer tregulv, parkettgulv, furugulv osv.

Gulvsliping

Trenger gulvet en oppfriskning? Gulvsliping gir flere fordeler, inkludert gjenoppretting av gulvets naturlige skjønnhet, fjerning av riper og merker, bedre holdbarhet og forberedelse av gulvet for etterbehandling som lakk eller olje.

Sliping av gulv utføres ved hjelp av en gulvslipemaskin som har ulike sandpapirkorn for å gradvis fjerne det øverste laget av gulvet. Etter at slipingen er fullført, kan gulvet etterbehandles etter ønske.

Vi utfører alt innen sliping og etterbehandling av gulv. Profesjonell gulvsliping kan få gammelt og slitt gulv til å se nytt og oppfrisket ut.

Avretting av gulv

Avretting av gulv er en prosess der gulvet gjøres jevnt og flatt ved å fylle ut ujevnheter og nivellere overflaten. Dette er spesielt viktig før legging av nytt gulvbelegg. Ujevne gulv kan føre til problemer som knirkende gulv, dårlig plassering av gulvbelegg og redusert levetid for gulvet. Avretting sikrer en jevn overflate som bidrar til bedre estetikk og funksjonalitet.

Kontakt oss for hjelp med gulvarbeid

Uansett hva du trenger hjelp med innen gulvarbeid kan du ta kontakt med oss for en uforpliktende befaring.

Når det gjelder gulvarbeid, er det avgjørende å velge et pålitelig og erfarent firma for å sikre et kvalitetsresultat. Som et profesjonelt byggefirma kan tilby en rekke fordeler, inkludert lang erfaring, høy faglig kompetanse og levering til avtalt pris.

Vi forstår at prisen er en viktig faktor når du velger et byggefirma. Vi streber etter å tilby konkurransedyktige priser uten å gå på kompromiss med kvaliteten på arbeidet. Vi gir deg et rimelig og rettferdig tilbud basert på prosjektets omfang og dine spesifikke behov.

Boligrenovering benytter kvalitetsprodukter fra kjente leverandører: Jotun – Maxbo – Flügger.