Gulvarbeid

Gulvarbeid Oslo ⏐ Vi utfører innvendig og utvendig gulvarbeid, som gulvsliping, parkettsliping, legging av av gulv. For private, bedrifter og næringsbygg.

Gulvarbeid Oslo

Gulvarbeid

Boligrenovering utfører det meste innen gulvarbeid. Erfarne og dyktige håndverkere innen gulvarbeid hjelper deg med bl.a gulvlegging, avretting av gulv, gulvsliping og parkettsliping. Vi legger også epoxy på gulv for private, boligbygg, sameier, skoler, kjøpesentre og kontorbygg.

Skal du legge nytt gulv? Rette gulv er viktig når du skal legge et nytt gulv og vi hjelper deg med gulvavretting som sliping av gulv eller fylle for å rette opp ujevnheter. Vi hjelper deg med gulvarbeid i Oslo.

Gulvarbeid Oslo
=

Parkettsliping

=

Parkettlegging

=

Overflatebehandling

Gulvlegging

Trenger du hjelp med å legge nytt gulv? Boligrenovering utfører gulvlegger arbeid og gulvlegging for private, offentlig sektor og entreprenører i Oslo Kommune. Vi påtar oss legging av alle typer tregulv, parkettgulv, furugulv osv.

Gulvsliping

Trenger gulvet en oppfriskning? Vi utfører alt innen sliping og etterbehandling av gulv. Profesjonell gulvsliping kan få gammelt og slitt gulv til å se nytt og oppfrisket ut. 

Boligrenovering benytter kvalitetsprodukter fra kjente leverandører: Jotun – Maxbo – Flügger.