Snekker Oslo

Snekker Oslo ⏐ Vi utfører håndverker oppdrag, montering av kontormøbler og kjøkkenmontering i Oslo og Akershus.

Snekker Oslo

Din snekker i Oslo

Boligrenovering utfører snekkertjenester og småjobber i private boliger, for borettslag og vaktmestertjenester for bedrifter i hele Oslo og Akershus. Vi tar Vi påtar oss oppdrag som utskifting av dører og vinduer, montering av møbler, montering og installering av kjøkken, småreparasjoner, bygging av terrasse, innredninger og vedlikehold.

Har du planer om totalrenovering av boligen? Ta gjerne kontakt med oss på et tidlig stadie der vi kan komme på en uforpliktende befaring og veilede deg med råd slik at du kan oppnå et godt og funksjonelt resultat. Vi kan rehabilitering og oppussing

Snekker Oslo
=

Møbelmontering

=

Snekring

=

Kjøkkenmontering

=

Vaktmestertjenester

=

Parkettlegging

=

Garderobe innredning

=

Gulvsliping

=

Skifting av dører/vinduer

Kjøkkenmontering

Når man kjøper seg en eldre bolig fordi den har sjarm eller ligger i et perfekt område ved sjøen eller andre steder hvor man ønsker å bo, så kan kjøkken og bad være en av de største utfordringene da dette er kostbare rom å pusse opp. Men det er også ofte disse rommene man setter mest pris på å få fikset opp eller modernisert. Gamle kjøkken kan være tilpasset slik man ønsket at et kjøkken skulle være tidligere, men de passer ikke alltid til slik de fleste bruker et kjøkken i dag. Mange vil ha store benker, gode vifter og et kjøkken som er en del av stua slik at man kan lage mat og sosialisere på samme tid.

Montere nytt kjøkken

Drømmen om et nytt kjøkken kan være sterk hos mange, selv om dette ofte er et av prosjektene som utsettes lengst når man skal pusse opp en gammel bolig. Men når man først har bestemt seg for at kjøkkenet er neste rommet i køen, så må man ta en vurdering for om man selv skal håndtere kjøkken-monteringen, eller om man skal overlate dette til et firma med erfaring i forhold til kjøkkenmontering i Oslo.

Kjøkkenmontering Oslo

I mange tilfeller vil man oppleve at monteringen av et kjøkken utføres vesentlig raskere hvis man benytter seg av kjøkkenmontering i Oslo. Kjøkkenmontering kan ofte være omfattende og komplisert om man ikke har erfaring med det, og det kan derfor være mye raskere for et firma med erfaring å gjennomføre denne typen jobb. I stedet for å bruke mye tid for å finne ut av hvordan man skal montere kjøkkenet, så kan man heller overlate det til de som kan det slik at man selv heller kan konsentrere seg om de jobbene man ønsker å utføre.