Malerarbeid

Maler Oslo ⏐ Vi utfører innvendig- og utvendig malerarbeid i Oslo og Akershus.

Maler Oslo

Maler Oslo

Boligrenovering utfører malertjenester for private og næring i Oslo og Akershus. Med mange års erfaring er vi eksperter på malerarbeid. Vi hjelper deg med maling av hus, bolig, skoler, barnehager, næringsbygg og kontorlokaler.

 • Renhold, sparkling og grunnarbeid
 • Maling på bygningsplater og paneler
 • Maling av vinduer, dører og listverk
 • Maling på betong, murverk og stein
 • Gulvmaling
 • Maling av trappeoppganger/fellesarealer
 • Gulvarbeider i trappeoppganger/fellesarealer
 • Sprøytemaling
 • Fasademaling
 • Husmaling
Maler Oslo
=

Innvendig malerarbeid

=

Sparkling

=

Utvendig malerarbeid

=

Vask av fasader

=

Oppussing av boliger

=

Maling av butikklokaler

Ditt malerfirma på Østlandet

Kvalitet og fornøyde kunder henger tett sammen, og dette er også vår visjon. Boligrenovering har som mål å levere høy kvalitet på vårt arbeid og vi etterstreber stadig med å gjøre vårt beste for at våre kunder skal være fornøyde. Dette gjelder både i forkant, under og etter at prosjektet er avsluttet. Vi jobber hele tiden med å utvikle og være oppdatert på de mest effektive og beste løsninger for bygg og malerarbeide.

Våre priser er konkurransedyktige og arbeidet utføres innen avtalt tidsplan i samarbeid med kunden. Ingen oppdrag er for små eller for stor for oss og våre håndverkere står klar til å pusse opp og ditt hjem i de fargene du ønsker. Vi jobber med timepris eller fastpris. Kontakt oss for en uforpliktende og kostnadsfri befaring.

Som en erfaren maler Oslo kan vi hjelpe deg med å male leiligheten din med profesjonell presisjon og nøyaktighet. Vi har erfaring med å jobbe i ulike rom og overflater, og kan levere et jevnt og feilfritt resultat som forbedrer estetikken i hjemmet ditt.

Våre malere kan også gi råd og veiledning når det gjelder valg av farger og fargekombinasjoner som passer til din personlige stil og interiørdesign.

Male før boligsalg

Når du skal selge boligen din, er det viktig å presentere den på best mulig måte for potensielle kjøpere. En av de mest effektive måtene å gjøre dette på er ved å friske opp boligen med en frisk og moderne maling. Som en pålitelig malerbedrift som spesialiserer seg på malertjenester i forbindelse med boligsalg, kan vi hjelpe deg med å male hele eller deler av boligen din før den legges ut på markedet.

Å friske opp boligen før salg kan være en effektiv måte å øke salgsverdien og tiltrekke potensielle kjøpere. Her er noen av fordelene du kan oppnå ved å investere i malingstjenester:

 • Øk salgsverdien: En fersk og velutført maling gir boligen din et inntrykk av god vedlikehold og kan bidra til å øke den oppfattede verdien av eiendommen. Kjøpere er ofte villige til å betale mer for en bolig som ser velholdt og oppdatert ut.

 • Attraktivt førsteinntrykk: Maling gir deg muligheten til å skape et positivt førsteinntrykk når potensielle kjøpere kommer på visning. Velvalgte farger og en jevn og feilfri finish vil gjøre boligen mer innbydende og tiltalende.

 • Frisk og moderne stil: Ved å velge moderne farger og malingstrender kan du oppdatere boligen og gi den et friskt utseende. Dette vil tiltrekke seg kjøpere som er ute etter et moderne hjem, og det kan være avgjørende for å skille seg ut fra konkurransen.

Hvordan kan vi hjelpe deg

Vår malerbedrift er dedikert til å hjelpe deg med å forbedre boligen din før salg. Her er hvordan vi kan bidra:

 • Gratis befaring: Vi tilbyr en gratis konsultasjon der våre erfarne malere vil vurdere boligen din og gi råd om farger og malingsteknikker som passer til din boligstil og markedsbehov.

 • Maling av hele eller deler av boligen: Vi kan male hele boligen eller fokusere på spesifikke områder som trenger oppdatering. Dette kan inkludere vegger, tak, dører, vinduskarmer og mer.

 • Profesjonell utførelse: Vårt team av erfarne malere vil sikre en jevn og feilfri finish ved hjelp av høykvalitets maling og riktig påføringsteknikker. Vi tar hensyn til detaljer og sikrer at resultatet er av høyeste standard.

 • Effektivitet og pålitelighet: Vi forstår at tid er avgjørende når det gjelder boligsalg. Derfor vil vi jobbe effektivt og holde oss til tidsfrister, slik at du kan legge ut boligen din til salg uten unødvendig forsinkelse.

 

 

Er befaring gratis?

Våre befaringer er uforpliktende og gratis for våre kunder. Etter at vi har inspisert oppdraget og utført befaringen vil vi kunne gi deg et skriftlig tilbud som du kan vurdere.

Er dere konkurransedyktige på pris?

Ut i fra vårt effektivitet og kvalitet på utført arbeid er vi blandt de mest konkurransedyktige i Oslo og Østlandsområdet. Primært arbeider vi også med en fastpris på våre oppdrag. Dette for våre kunders trygghet og med en fastpris vil du ha forutsigbarhet og kontroll på utgiftene.

Tar dere oppdrag flere steder enn i bare Oslo?

Vårt hovedområde er Oslo og Østlandet. Det betyr at vi kan hjelpe deg med malertjenester i Østfold, Akershus og Bærum.