Oppussing Oslo

Oppussing og renovering ⏐ Vi utfører innvendige byggeprosjekter og oppussing tjenester –  for private og det offentlige i Oslo og Viken.

Oppussing Oslo

Oppussing Oslo

Boligrenovering har spesialisert seg på tjenester innenfor oppussing og renovering av boliger, leiligheter og villaer. Skal du selge bolig kan det være lurt å gi den et malingstrøk eller fikse småting før visning. Du har sikkert hørt “you never get a second chance” og slik er det også blitt i boligmarkedet. Det er tøff konkurranse og førsteinntrykket er en avgjørende faktor når du skal selge boligen. Vi i Boligrenovering hjelper deg gjerne til å øke interessen for din bolig og dermed også verdien på salgsobjektet ditt.

Sammen med dyktige samarbeidspartnere kan vi også tilby interiørdesignere og interiørarkitekter, belysningsdesigner og renovering av borettslag og sameier.

Oppussing Oslo

Oppussing av leilighet

Nordmenn er veldig opptatte av hus og hjem. Ingen pusser opp boligene sine mer enn nordmenn gjør. Om vinteren benytter mange sjansen til å pusse opp innendørs og utfører annet oppussing Oslo arbeid, og straks våren og sommeren kommer, så er det høysesong hos byggevarebutikker og malingsbutikker. Man bygger nye terrasser, verandaer, bytter vinduer og dører, i tillegg til at man bygger seg boder og maler alle overflater på eiendommen. Om høsten og vinteren benytter man sjansen til å enten freshe opp rommene innendørs, eller oppgradere rom som har gammel standard.

=

Parkettsliping

Har du slitt parkett eller tregulv du ønsker å fornye? Boligrenovering tilbyr sliping og behandling av ditt tregulv. Gratis befaring.

=

SNEKKERARBEID

Trenger du hjelp til å sette tilbygg, montere dører eller oppussing i leiligheten? Vi har erfarne og dyktige snekkere.

=

Flislegging

Flislegge kjøkkenet eller badet? Vi utfører flislegging av bad, kjøkken og gulv. Både innvendig og utvendig flislegging i Oslo og Akershus.

=

TOTALRENOVERING

Totalrenovering, vedlikehold og oppussing av både hus, leiligheter, borettslag og næringsbygg.

=

MALING

Innvendig og utvendig malertjenester innen rehabilitering, oppussing, påbygg og nybygg, til private og næringsliv.

=

KJØKKENMONTERING

Vi henter, monterer og installerer ditt nye kjøkken. Erfarne montører som hjelper deg med kjøkkenmontering i Oslo og Akershus.

Interiørarkitekter

Interiørarkitekter

Vi samarbeider også med dyktige interiørarkitekter i Oslo og kan bistå med plantegning, fargesetting og konseptutvikling.

Er dere en bedrift som ønsker som ønsker hjelp med arkitektur og interiør i deres nye lokaler, ta gjerne kontakt med oss.

Pusse opp i Oslo

Boligrenovering er ditt lokale byggefirma i Oslo. Vi påtar oss oppdrag innen byggetjenester for private herunder leiligheter, eneboliger, villaer og hytter og vi utfører oppdrag for næringsliv og sameier, borettslag og kontorbygg. I samspill med kunde løser vi våre prosjekter til avtalt tid og avtalt pris. Vi har stor respekt for de arbeidsoppgavene vi påtar oss og den tilliten vi får fra våre kunder.

Vi skriver alltid en spesifisert kontrakt for håndverkertjenestene slik at det ikke blir noen ubehagelige overraskelser.

Bruk kontaktskjemaet eller ring oss for en hyggelig befaring.

Boligrenovering benytter kvalitetsprodukter fra kjente leverandører som Jotun, Flügger, Maxbo.

TRENGER DU HJELP MED Å PUSSE OPP? VI HJELPER DEG!

Oppussing av gamle hus

Når man pusser opp gamle hus, har man alltid prosjekter å håndtere. Man trenger ofte å pusse opp alle rom, inkludert kjøkken og bad. Dersom man overtar et gammelt hus fordi tidligere beboere er havnet på gamlehjem eller er blitt syke, så kan det være lang tid siden sist boligen ble oppgradert. Da er det ofte mange prosjekter som står i kø. Det er viktig å unngå at man sliter seg ut for å få pusset opp boligen, og da kan det være lurt å benytte seg av oppussingstjenester Oslo for å få utført noe av oppussingen uten at man må gjøre alt selv.

I forbindelse med boligsalg er det mange eiendomsmeglere i Oslo som anbefaler oppussing av leiligheten eller boligen. Det gjør salgsobjektet mer attraktivt og kan gi en høyere verdivurdering av bolig.

Renovering og totalrehabilitering

Ved å benytte deg av oppussing tjenester i Oslo kan du få utført krevende oppussing på en raskt og effektiv måte som også sikrer at det blir utført i henhold til forskrifter og regler. Man sparer mye tid ved å benytte seg av oppussing tjenester i Oslo i stedet for å forsøke å utføre alle tjenestene selv. Har man en eldre bolig vil man da raskt få denne oppgradert til dagens standard og få modernisert alle rom. Oppussing av bad og kjøkken er som oftest de mest omfattende oppussing prosjektene som man også gjerne vil ha på plass så raskt som mulig.