Oppussing Oslo

Oppussing og renovering ⏐ Vi utfører innvendige byggeprosjekter og oppussing tjenester –  for private og det offentlige i Oslo og Viken.

Oppussing Oslo

Oppussing Oslo

Boligrenovering har spesialisert seg på tjenester innenfor oppussing og renovering av boliger, leiligheter og villaer. Skal du selge bolig kan det være lurt å gi den et malingstrøk eller fikse småting før visning. Du har sikkert hørt “you never get a second chance” og slik er det også blitt i boligmarkedet. Det er tøff konkurranse og førsteinntrykket er en avgjørende faktor når du skal selge boligen. Vi i Boligrenovering hjelper deg gjerne til å øke interessen for din bolig og dermed også verdien på salgsobjektet ditt.

Sammen med dyktige samarbeidspartnere kan vi også tilby interiørdesignere og interiørarkitekter, belysningsdesigner og renovering av borettslag og sameier.

Oppussing Oslo

Oppussing av leilighet

Nordmenn er veldig opptatte av hus og hjem. Ingen pusser opp boligene sine mer enn nordmenn gjør. Om vinteren benytter mange sjansen til å pusse opp innendørs og utfører annet oppussing Oslo arbeid, og straks våren og sommeren kommer, så er det høysesong hos byggevarebutikker og malingsbutikker. Man bygger nye terrasser, verandaer, bytter vinduer og dører, i tillegg til at man bygger seg boder og maler alle overflater på eiendommen. Om høsten og vinteren benytter man sjansen til å enten freshe opp rommene innendørs, eller oppgradere rom som har gammel standard.

=

Parkettsliping

Har du slitt parkett eller tregulv du ønsker å fornye? Boligrenovering tilbyr sliping og behandling av ditt tregulv. Gratis befaring.

=

SNEKKERARBEID

Trenger du hjelp til å sette tilbygg, montere dører eller oppussing i leiligheten? Vi har erfarne og dyktige snekkere.

=

Flislegging

Flislegge kjøkkenet eller badet? Vi utfører flislegging av bad, kjøkken og gulv. Både innvendig og utvendig flislegging i Oslo og Akershus.

=

TOTALRENOVERING

Totalrenovering, vedlikehold og oppussing av både hus, leiligheter, borettslag og næringsbygg.

=

MALING

Innvendig og utvendig malertjenester innen rehabilitering, oppussing, påbygg og nybygg, til private og næringsliv.

=

KJØKKENMONTERING

Vi henter, monterer og installerer ditt nye kjøkken. Erfarne montører som hjelper deg med kjøkkenmontering i Oslo og Akershus.

Interiørarkitekter

Interiørarkitekter

Vi samarbeider også med dyktige interiørarkitekter i Oslo og kan bistå med plantegning, fargesetting og konseptutvikling. Gjennom deres kompetanse innen romplanlegging, designkonsepter, materialvalg, prosjektledelse og fremtidsrettet tenkning kan de skape et inspirerende, funksjonelt og visuelt tiltalende arbeidsmiljø.

Er dere en bedrift som ønsker som ønsker hjelp med arkitektur og interiør i deres nye lokaler, ta gjerne kontakt med oss.

Pusse opp i Oslo

Boligrenovering er ditt lokale byggefirma i Oslo. Vi påtar oss oppdrag innen byggetjenester for private herunder leiligheter, eneboliger, villaer og hytter og vi utfører oppdrag for næringsliv og sameier, borettslag og kontorbygg. I samspill med kunde løser vi våre prosjekter til avtalt tid og avtalt pris. Vi har stor respekt for de arbeidsoppgavene vi påtar oss og den tilliten vi får fra våre kunder.

Vi skriver alltid en spesifisert kontrakt for håndverkertjenestene slik at det ikke blir noen ubehagelige overraskelser.

Bruk kontaktskjemaet eller ring oss for en hyggelig befaring.

Boligrenovering benytter kvalitetsprodukter fra kjente leverandører som Jotun, Flügger, Fargerike og Maxbo.

Trenger du hjelp med oppussing i Oslo, vi hjelper deg

Oppussing av gamle hus

Når man pusser opp gamle hus, har man alltid prosjekter å håndtere. Man trenger ofte å pusse opp alle rom, inkludert kjøkken og bad. Dersom man overtar et gammelt hus fordi tidligere beboere er havnet på gamlehjem eller er blitt syke, så kan det være lang tid siden sist boligen ble oppgradert. Da er det ofte mange prosjekter som står i kø. Det er viktig å unngå at man sliter seg ut for å få pusset opp boligen, og da kan det være lurt å benytte seg av oppussingstjenester Oslo for å få utført noe av oppussingen uten at man må gjøre alt selv.

I forbindelse med boligsalg er det mange eiendomsmeglere i Oslo som anbefaler oppussing av leiligheten eller boligen. Det gjør salgsobjektet mer attraktivt og kan gi en høyere verdivurdering av bolig.

Renovering og totalrehabilitering

Ved å benytte deg av oppussing tjenester i Oslo kan du få utført krevende oppussing på en raskt og effektiv måte som også sikrer at det blir utført i henhold til forskrifter og regler. Man sparer mye tid ved å benytte seg av oppussing tjenester i Oslo i stedet for å forsøke å utføre alle tjenestene selv. Har man en eldre bolig vil man da raskt få denne oppgradert til dagens standard og få modernisert alle rom. Oppussing av bad og kjøkken er som oftest de mest omfattende oppussing prosjektene som man også gjerne vil ha på plass så raskt som mulig.

Oppussing i Oslo før du skal selge

Når det kommer til salg av eiendommer i Oslo, kan oppussing være en avgjørende faktor for å tiltrekke seg potensielle kjøpere og oppnå en høyere salgspris. Å pusse opp leiligheten før salget kan gi en betydelig avkastning på investeringen, samtidig som det gir et mer attraktivt og moderne hjem. Vi pusser også opp dødsbo.

✔️ Økt verdi og attraktivitet
En oppusset leilighet har en tendens til å tiltrekke seg flere potensielle kjøpere. Ved å modernisere interiøret og forbedre visuell appell, kan du øke verdien på eiendommen betydelig. Potensielle kjøpere ser etter et hjem som er klart til å flytte inn i uten større oppgraderinger eller reparasjoner. Ved å tilby en nylig oppusset leilighet, gir du dem akkurat det de leter etter.

✔️ Konkurransefortrinn
Boligmarkedet i Oslo kan være konkurransedyktig, spesielt i populære områder. Ved å pusse opp leiligheten skiller du deg ut blant andre eiendommer til salgs i samme område. Et oppdatert og stilfullt hjem vil tiltrekke seg oppmerksomhet og potensielt føre til flere visninger og budgivere.

✔️ Raskere salg
En oppusset leilighet har større sannsynlighet for å bli solgt raskere. Potensielle kjøpere er mer tilbøyelige til å foreta et kjøp når de ser at det ikke er behov for umiddelbare oppgraderinger eller renoveringer. Ved å tilby et nøkkelferdig hjem, kan du akselerere salgsprosessen og unngå unødvendig tid og bekymringer.

✔️ Skreddersydde løsninger
Vi forstår at hver leilighet er unik, og vi tilbyr skreddersydde løsninger som passer dine behov og budsjett. Enten du ønsker å oppdatere kjøkkenet, modernisere badet eller gi hele leiligheten en helhetlig oppgradering, er vi her for å hjelpe deg. Vi tar hensyn til din personlige smak og preferanser, samtidig som vi sikrer funksjonalitet og markedets krav.

Avhendingsloven stiller krav om at selgere må sørge for et godt informasjonsgrunnlag om eiendommen som selges. Dette innebærer å være åpen og ærlig om eiendommens tilstand, og å informere kjøperen om eventuelle kjente feil og mangler. Boligselgerforsikring er en forsikring som gir selgere av bolig en ekstra trygghet etter salget. Denne forsikringen er spesielt verdifull fordi den dekker selgerens ansvar for skjulte feil og mangler ved boligen, som er definert i avhendingsloven. Ifølge denne loven kan selgere bli holdt ansvarlige for problemer som ikke var kjent eller opplyst om ved salgstidspunktet, i opptil fem år etter at boligen er overtatt av kjøper.

Eksempler på oppussingsarbeid

Å eie en bolig er en av de mest givende opplevelsene i livet. Det gir deg en følelse av stabilitet, trygghet og en plass du kan kalle ditt eget. Imidlertid kan tiden og elementene ta sin toll på ethvert hjem, og det kan bli nødvendig med en oppgradering for å opprettholde både funksjonalitet og estetisk appell. Vi i Boligrenovering.no hjelper deg dette.

Vår kunnskap og erfaring innen boligrenovering er omfattende. Vi har utført en rekke oppussingsprosjekter, fra små renoveringer til omfattende ombygginger. Vår ekspertise dekker et bredt spekter av områder, inkludert:

Boligrenovering
Enten du ønsker å modernisere et eldre hjem eller gi ditt nåværende hjem en ny glans, kan vårt team hjelpe deg med å gjøre drømmene dine til virkelighet. Vi tar oss av alt, fra å rive ned vegger til å installere nye gulv, kjøkken, bad og alt annet du måtte ønske å forbedre i hjemmet ditt.

Leilighetsrenovering
Leiligheter kommer i alle former og størrelser, og vårt team er spesialisert på å tilpasse renoveringer etter de spesifikke behovene til din leilighet. Enten du vil utvide rommene, modernisere kjøkkenet eller forbedre baderommet, har vi ekspertisen som trengs for å gjøre det til virkelighet.

Pusser opp dødsbo
Å arve et dødsbo kan være en utfordrende opplevelse, og vårt team er her for å gjøre prosessen enklere. Vi tar oss av alt, fra å rydde opp i eiendommen til å utføre nødvendige renoveringer for å gjøre den klar for salg. Vårt mål er å lette byrden for deg i denne tøffe tiden.

Oppussingsprosjekter
For de som har kjøpt en bolig som trenger kjærlighet og oppmerksomhet, er vi eksperter på å gjenopplive disse prosjektene. Vi tar en grundig gjennomgang av eiendommen og utvikler en omfattende plan for å gi den et nytt liv. Enten det innebærer strukturelle endringer, oppdatering av elektriske systemer eller en totalrenovering, har vi kompetansen og ressursene som trengs.

Trenger du hjelp med å pusse opp, kontakt oss gjerne for en uforpliktende befaring.