Oppussing Oslo

Oppussing og renovering ⏐ Vi utfører innvendige byggeprosjekter og oppussing tjenester –  i Oslo og Akershus.

Oppussing Oslo

OPPUSSING AV BOLIG OG LEILIGHETER

Boligrenovering har spesialisert seg på tjenester innenfor oppussing og renovering av boliger, leiligheter og villaer. Skal du selge bolig kan det være lurt å gi den et malingstrøk eller fikse småting før visning. Du har sikkert hørt “you never get a second chance” og slik er det også blitt i boligmarkedet. Det er tøff konkurranse og førsteinntrykket er en avgjørende faktor når du skal selge boligen. Vi i Boligrenovering hjelper deg gjerne til å øke interessen for din bolig og dermed også verdien på salgsobjektet ditt.

=

Parkettsliping

Har du slitt parkett eller tregulv du ønsker å fornye? Boligrenovering tilbyr sliping og behandling av ditt tregulv. Gratis befaring.

=

SNEKKERARBEID

Trenger du hjelp til å sette tilbygg, montere dører eller oppussing i leiligheten? Vi har erfarne og dyktige snekkere.

=

Flislegging

Flislegge kjøkkenet eller badet? Vi utfører flislegging av bad, kjøkken og gulv. Både innvendig og utvendig flislegging i Oslo og Akershus.

=

TOTALRENOVERING

Totalrenovering, vedlikehold og oppussing av både hus, leiligheter, borettslag og næringsbygg.

=

MALING

Innvendig og utvendig malertjenester innen rehabilitering, oppussing, påbygg og nybygg, til private og næringsliv.

=

KJØKKENMONTERING

Vi henter, monterer og installerer ditt nye kjøkken. Erfarne montører som hjelper deg med kjøkkenmontering i Oslo og Akershus.

Ditt byggfirma i Oslo

Boligrenovering er ditt lokale byggfirma i Oslo. Vi påtar oss oppdrag innen byggtjenester for private herunder leiligheter, eneboliger, villaer og hytter og vi utfører oppdrag for næringsliv og sameier, borettslag og kontorbygg. I samspill med kunde løser vi våre prosjekter til avtalt tid og avtalt pris. Vi har stor respekt for de arbeidsoppgavene vi påtar oss og den tilliten vi får fra våre kunder.

Bruk kontaktskjemaet eller ring oss for en hyggelig befaring.

Boligrenovering benytter kvalitetsprodukter fra kjente leverandører: JotunMaxboFlügger