Interiørarkitekt Oslo

Interiørarkitekt Oslo | Vi hjelper deg med å skape drømmehjemmet, fra idé til ferdigstillelse.

Oppussing Oslo

Interiørarkitekt Oslo

Har du behov for hjelp til innredning av din nye bolig eller kanskje du er bedriftseier og trenger hjelp med arkitektur i deres nye lokaler? Vi samarbeider med interiørarkitekter i Oslo og kan tilby et bredt spekter av interiørtjenester i Oslo og Viken. Creative Living er et interiørarkitektkontor som tilbyr profesjonelle tjenester, flyttehjelp i Oslo, mellomlagring og smarte løsninger, rådgivning og oppussingstjenester.

Mer om Creative Living

Creative Living tilbyr interiørarkitekttjenester i Oslo, Asker, Bærum og omegn. Våre prosjekter inkluderer interiørløsninger og interiørveiledning Oslo for både offentlige og private miljøer. Vi hjelper til med alt fra oppussing og renovering av leiligheter, hus og hytter til innvendig prosjektering av nybygg og kontorer. Vi skaper rom som kombinerer lys, romfølelse og atmosfære, med praktiske løsninger som fungerer i hverdagen.

Rom som skaper samvær og er til glede for alle som deler rommene. Prosessen begynner med en god planløsning og bygges deretter videre med gode valg av materialer, belysning, farger og interiør. Alt illustrert i profesjonelle byggetegninger, snitt-tegninger og 3D-illustrasjoner. Slik skaper vi sammen funksjonelle og gode interiører!

Interiørarkitekter-Oslo

Tjenester fra interiørarkitekter

  • Belysningsplan
  • Møbleringsplan
  • Konseptutvikling
  • Plantegning
  • Fargesetting
  • Overflate og materialer
  • Spesialtilpassede møbler
  • Produktsalg/Møbler, dekor og interiør
  • 3D Visualisering
  • Boligstyling

Interiørarkitektene hos Creative Living har lang erfaring til å skape rom som balanserer estetisk perfeksjon med praktisk anvendelighet. Fra de første streker av konseptutvikling til den siste detalj av styling, går de utover det ordinære for å realisere ditt drømmeprosjekt.

Slik fungerer det

Reisen begynner med en idé – din visjon. Erfarne interiørarkitekter jobber tett med deg for å utvikle et konsept som ikke bare møter dine ønsker, men også overgår dine forventninger. De utforsker muligheter, utfordrer grenser, og presenterer innovative løsninger som gjenspeiler din identitet og ambisjoner.

2D og 3D plantegning

Å se for seg det endelige resultatet er en del av spenningen. Med avanserte 2D og 3D plantegninger kan du visualisere hvert aspekt av prosjektet ditt før det blir en realitet. Disse tegningene er avgjørende for å forstå romfordeling, møbleringsalternativer, og den generelle flyten i rommet.

Arbeidstegninger

Detaljerte arbeidstegninger er uunnværlige i enhver renovering eller nybygging. De inkluderer nødvendige riv- og byggtegninger, soneinndeling for optimal bruk av rom, møbleringsplaner som maksimerer både stil og funksjon, og farge- og materialplaner som sikrer en harmonisk estetisk sammenheng.

Belysningsplan

Lys er mer enn bare funksjonelt; det er stemningsskapende. Interiørarkitekter utarbeider belysningsplaner som fremhever arkitekturens beste egenskaper, forbedrer rommets funksjonalitet, og skaper ønsket atmosfære.

Kjøkken, bad og garderobe

Disse viktige rommene krever spesialoppmerksomhet. Vi samarbeider tett med pålitelige leverandører for å designe kjøkken, bad og garderober som ikke bare ser fantastiske ut, men som også tilbyr optimal bruksverdi og lagringsløsninger.

Møbeldesign og skreddersøm

Noen ganger finnes ikke det perfekte møbelet – interiørarkitekter kan hjelpe deg med å skape det. Tilpassede møbeldesign gir deg muligheten til å eie unike stykker som er spesifikt produsert eller skreddersydd for å passe ditt rom og din stil.

Kontakt Creative Living i dag for å starte reisen mot et forvandlet rom som du vil elske å leve, arbeide og leke i.